پیامکهایی که این روزها دست به دست میشود!
پیامکهایی که این روزها دست به دست میشود!
"پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به این مملکت آسیبی نرسد" مشهورترین جملهای است که اغلب مردم در باب ولایت فقیه در ذهن دارند، جملهای که از بنیانگذار انقلاب اسلامی نقل شده است. اما این روزها که انقلاب را فرد دیگری سکان داری میکند فراز و نشیبهایی در برابر آن قرار گرفته که روز به روز نقش محوری ولی امر را بر مردم آشکار میسازد.
به گزراش جهان از جمله این فراز و نشیبها فتنه سال ۸۸ بود و فتنه بزرگتری که در راه است و به گفته رهبر عزیز انقلاب بصیرت بیشتری را میطلبد که البته به خوبی و با درایت ایشان انقلاب راه خود را پیش میبرد.
یکی دیگر از جاهایی که نقش رهبر انقلاب نمود آشکار داشت ماجرای برکناری وزیر اطلاعات بود که به حکم ایشان از یک اتفاق ناگوار جلوگیری شد. اما مردم و امت حزب الله این روزها به پاس قدردانی از این نعمت و استمرار وجود سایه نایب معصوم تا ظهور حضرت حجت(عج) به صورت خودجوش اقدام به ارسال پیامکهایی در قالبهای مختلف به یکدیگر کردهاند.
برخی از این پیامکها عبارتنداز:
*ما مرد نبرد و نعره تکبیریم/ در راه تو یا خامنه ای میمیریم/ گر حکم کنی برای حفظ اسلام/ هر چیز به هر که داده پس میگیریم.
*ما از الست طایفهای سینه خستهایم/ما بچههای مادر پهلو شکستهایم/امروز اگر سینه و زنجیر میزنیم/فردا به عشق فاطمه شمشیر میزنیم/ ما را نبی قبیله سلمان خطاب کرد/ روی غرور و غیرت ما هم حساب کرد/ از ما بترس، طایفه ای پر ارادهایم/ما مثل کوه پشت علی ایستادهایم.
*ابلیس ۶۰۰۰ ساله عبادت کرد با یک تکبر مقابل خدا ایستاد، خدا ما را به حال خود وامگذارد.
*جملهای ناب از شهید عبدالمجید رحیمی: هر وقت که از اخبار کشور، چیزهایی را میشنوم و ناراحت میشوم، یک لحظه که فکر میکنم و میبینم سایه ولی فقیه بالای سرمان است، تمام غم و غصه ام فراموش میشود و خیلی زود میروم و سجده شکر به جا میآورم که اداره امور کشور دست جانشین معصوم است. بر اساس مذهب شیعه همه مسلمانان باید از اوامر ولایی ولی فقیه اطاعت نموده و تسلیم امر و نهی او باشند، و این حکم شامل فقهای عظام هم میشود، چه رسد به مقلدین آنان.
*بی خامنهای شعار هم عهدی چیست؟/ بیخامنهای ندای یا مهدی چیست؟
هرکس نشد فدایی خامنهای/ بی شک تو بدان فدایی مهدی نیست
*ما فقط سرباز توایم خامنهای...
*امام خمینی(ره): ولایت فقیه ولایت بر امور است که نگذارد این امور از مجاری خودش بیرون برود نظارت کند بر مجلس، بر رئیس جمهور که نبادا یک پای خطایی بردارد... نظارت کند بر همه دستگاهها بر ارتش که نبادا کار خلافی بکند. صحیفه امام جلد ۱۰ صفحه ۳۱۱
*تقدیم به آیت الله خامنهای: رهبر نشوی تنها، من یار تو میگردم/ وز جرگه عشاقت سرباز تو میگردم/ گر لشکر سفیانها از غرب به پا خیزد/ در قحطی انسانها عمار تو میگردم/ از طعنه اشعثها خوناست دلت مولا/تبدار غمت هستم بیمار تو میگردم/ با جرم ولای تو گر بر سردار آیم/ مدح تو کنم بردارتمام تو میگردم/ این من نه منم تنها، آید ز بسیج آوا/ رهبر نشوی تنها، من یار تو می گردم.
*امام خمینی(ره): ولایت فقیه هست که جلو دیکتاتوری را میگیرد.
*از دشمنان برند شکایت به دوستان/ چون دوست دشمن است شکایت کجا بریم؟
*سلامتی وجود نازنین سکاندار انقلاب ۵ صلوات+عجل فرجهم/ کوری چشم دشمنش بفرست برای هرکی میتونی/ بسم الله.
*یارب دل دوستان پر زغم نکنی/با تیر بلا قامت ما خم نکنی/ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند/ یک مو ز سر رهبر ما کم نکنی/ سلامتی آقا صلوات.
منبع: تابناک
-پایان-