توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگوی دوست داشتنی ما با خدا
طاهره وحیدیان
10-24-2011, 06:21 PM
http://www.upsara.com/images/is01lo8w022b6gt3zwm0.jpg
همه ما پنهانی و در نهان ، دل گفته هایی با خدا داریم
کسی از آن خبر ندارد و خود می گوییم و خدا شنونده است
آنچه در این پست می خوانید بخشی هایی از گفتگوهای “من و شما” با خداست:
همان خدا، همان خدای فراموش شده ای که به گاه بی کسی و درماندگی
سراغش را می گیریم … همان که هیچگاه ما را از یاد نمیبرد . . .
گفتم: خستهام
گفت: “لاتَقنَطُوا مِن رَحمَة ِالله” از رحمت خدا ناامید نشید (زمر/۵۳)
گفتم: انگار، مرا فراموش کرده ای!
گفت: “فَاذکُروُنی ِاَذکُرکُم” منو یاد کنید تا یاد شما باشم (بقره/۱۵۲)
گفتم: تا کی باید صبر کرد؟
گفت: “و َما یُدریکَ لَعَل َّالسّاعَةَ تکَوُنَ قَریبا” تو چه میدانی! شاید موعدش نزدیک باشه (احزاب/۶۳)
طاهره وحیدیان
10-24-2011, 06:31 PM
گفتم: تو بزرگی و نزدیکیت برای منِِِ کوچک، خیلی دوره! تا آن موقع چه کار کنم؟
گفت: “وَاتبَِّع ما یُوحی اِلیَکَ وَاصبِر حَتّی یَحکُمَ الله” کارهایی که به تو گفتم انجام بده و صبر کن تا خدا خودش حکم کند (یونس/۱۰۹)
گفتم: خیلی خونسردی! تو خدایی و صبور! من بندهات هستم و ظرف صبرم کوچک است… یک اشاره کنی تمامه!
گفت: “عَسی اَن تُحِبوُّا شَیئاً و َهُو َشَرٌّ لَکُم” شاید چیزی که تو دوست داری، به صلاحت نباشه (بقره/۲۱۶)
گفتم: “اَنَا عبَدُک َالضَّعیفِ الذَّلیل…” اصلا چطور دلت میاد؟
گفت: “اِنَّ اللهَ بِالنّاسِ لَرَئوُفُ الرَّحیم” خدا نسبت به همهی مردم (نسبت به همه) مهربان است (بقره/۱۴۳)
گفتم: دلم گرفته
گفت: “بُِفَضِّلِ اللهَ و َبِرَحمَتِه ِفبَِذلِک َفَلیَفرِحُوا” (مردم به چی دلخوش کردن؟!) باید به فضل و رحمت خدا شاد باشند (یونس/۵۸)
گفتم: اصلا بیخیال! تَوَکَّلت ُعَلَی الله
گفت: “اِنَّ اللهِ یُحِبُّ المُتِوَکلّین” خدا آنهایی را که توکل میکنند دوست دارد (آل عمران/۱۵۹)
طاهره وحیدیان
10-24-2011, 06:45 PM
گفتم: خیلی چاکریم! ولی این بار، انگار گفتی: حواست را خوب جمع کن!
گفت: “وَ مِنَ النّاس ِمَن یَعبُدُ اللهِ عَلی حَرف ٍفَاِنَّ اَصابِه َخَیر ًاطمَأِن َّبِه ِو َاِن َّاَصابَته ُفِتنَة ًانقَلَب َعَلی وَجهِه ِخَسِر َالدُّنیا وَ الآخِرَه” بعضی از مردم خدا را فقط به زبان عبادت میکنند. اگه خیری به آنها برسد، امن و آرامش پیدا میکنند و اگر بلایی سرشان بیاید تا امتحان بشوند، رو گردان میشوند. خودشان تو دنیا و آخرت ضرر میکنند (حج/۱۱)
گفتم: چقدر احساس تنهایی میکنم؛
گفت: “فَاِنّی قَریبٌ” من که نزدیکم (بقره/۱۸۶)
گفتم: تو همیشه نزدیکی؛ من دورم… کاش میشد به تو نزدیک بشوم
گفت: “وَ اذکُر رَبَّک َفِی نَفسِکَ تَضَرُّعاً وَ خُفیَةً و َدوُن َالجَهرِ مِنَ القَولِ بِالغُدُو ِّوَ الأصال” هر صبح و عصر، پروردگارت رو پیش خودت، با خوف و تضرع، و با صدای آهسته یاد کن (اعراف/۲۰۵)
گفتم: این هم توفیق میخواهد!
گفت: “أَلا تُحبِوُّنَ اِنَّ یَغفِرَاللهِ لَکُم” دوست ندارید خدا شما را ببخشد؟! (نور/۲۲)
گفتم: معلومه که دوست دارم مرا ببخشی
گفت: “و َاستَغفِروُا رَبَّکُم ثُمَّ تُوبوُا اِلَیهِ” پس از خدا بخواهید شما را ببخشد و بعد توبه کنید (هود/۹۰)
گفتم: با این همه گناه… آخر چه کاری میتوانم بکنم؟
گفت: “اَلَم یَعلَمُوا اَنَّ اللهِ هُو َیَقبَلُ التَّوبَةَ عَن عِبادَه” مگر نمیدانید خداست که توبه را از بندههایش قبول میکند؟! (توبه/۱۰۴)
طاهره وحیدیان
10-24-2011, 07:04 PM
گفتم: دیگر روی توبه ندارم
گفت: “اَلله ُالعَزیز ُالعَلیمُ غافِر َالذَّنبِ وَ قابِلَ التَّوبِ”(ولی) خدا عزیز و دانا است، او آمرزندهی گناه هست و پذیرندهی توبه (غافر/۳)
گفتم: با این همه گناه، برای کدام گناهم توبه کنم؟
گفت: “اِنَّ اللهَ یَغفِر ُالذُّنوُب َجَمیعاً” خدا همهی گناهها را میبخشد (زمر/۵۳)
گفتم: یعنی اگر باز هم بیابم؟ بازهم مرا میبخشی؟
گفت: “و َمَن یَغفِرَ الذُّنوُب َاِلا َّالله” [چرا که نه!] به جز خدا کیه که گناهان را ببخشد؟ (آل عمران/۱۳۵)
گفتم: نمیدانم چرا همیشه در مقابل این کلامت کم میارم! آتشم میزند؛ ذوبم میکند؛ عاشق میشوم! … توبه میکنم
گفت: “اِنَّ اللهَ یُحِبُّ التَّوابیِنَ وَ یُحِبُّ المُتَطَّهَرینَ” [این را بدان که] خدا هم توبهکنندهها و هم آنهایی که پاک هستند را دوست دارد (بقره/۲۲۲)
ناخواسته گفتم: “الهی و ربی من لی غیرک” ای خدا و پروردگار من! [آخر] من جز تو که را دارم؟
گفت: “اَلَیس َالله ُبِکافٍ عَبدَه” خدا برای بندهاش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)
گفتم: در برابر این همه مهربانیت چه کار میتوانم بکنم؟
گفت: “یا اَیُّهَا الَّذین َآمنَوُا اذکُروُا اللهَ ذِکراً کَثیِراً و َسَبِّحُوه ُبکُرَةً وَ اَصیلاً هُو َالَّذی یُصَّلی عَلَیکُم و َمَلائِکَتِهِ لِیُخرِجَکُم مِنَ الظُّلُمتِ اِلَی الُّنورِ و َکان َبِالمُؤمِنین َرَحیماً” ای مؤمنین! خدا را زیاد یاد کنید و صبح و شب تسبیحش کنید. او کسی هست که خودش و فرشتههایش بر شما درود و رحمت میفرستند تا شما را از تاریکیها به سوی روشنایی بیرون بیاورند. خدا نسبت به مؤمنین مهربان است. ( احزاب/۴۲)
طاهره وحیدیان
10-24-2011, 07:07 PM
گفتم: هیچ کسی نمیداند تو دلم چه میگذرد
گفت: “اِنَّ اللهَ یَحوُلُ بَینَ المَرءِ وَ قَلبِه” خدا حائل هست بین انسان و قلبش! (انفال/۲۴)
گفتم: غیر از تو کسی را ندارم
گفت: “نَحنُ اَقرَبُ اِلیَهِ مِن حَبل ِالوَرید” ما از رگ گردن به انسان نزدیکتریم (ق/۱۶)
با خودم گفتم:
خداوند!… خالق هستی!… با فرشتههایش!… به ما درود میفرستند تا هدایت شویم؟!
پس باید ثابت کنم که شایستهی سلام و درود عرشیانم
باید گوهر درونم را از هرچه زنگار پاک کنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.