طاهره وحیدیان
11-18-2011, 02:53 PM
http://www.upsara.com/images/fj7f4jemxjauxfs422tl.jpg
وقتی یک زندیق و منافق شیعه را زندیق می خواند
امروز داشتم تو سایت وهابیون میگشتم و کتبشون رو دانلود میکردم. به طور اتفاقی یه کتاب رو دیدم با عنوان ((نصوص أئمة الدين على كفر الروافض المارقين)) نوشته شده توسط ((أبي تراب الجاوي)) حدس زدم حتما باید جالب باشه. شروع کردم به خواندن کتاب تا اینکه به یه مطلب رسیدم گفتم برای ابتدا بحث جالبه شما هم ببینید:
عنوان مطلب: الرافضة منافقون زنادقة
شخص مورد نظری که نظرش بیان شده است: قول شيخ الإسلام ((منظور ابن تیمیه می باشد))
قال شيخ الإسلام ابن تيمية أن " كثيراً من أئمة الرافضة وعامتهم زنادقة وملاحدة ليس لهم غرض في العلم ولا في الدين. ((منهاج السنة: 4/70))
ابن تیمیه گفت: همانا اکثر بزرگان رافضی و مردم عوامشان زندیق و ملحد هستند ....
البته شاید دوستان بگویند این آقا عالم هست و چرا برای شما اینقدر بزرگ شده است مطلب. این هم مثل سایر علما.
باید عرض کنم خیر چنین نیست. چون این آقا حسابش با بقیه خیلی فرق داره.
جناب ابن حجر عسقلاني در كتاب الدرر الكامنه چنين مي نويسد:
بعد از اينكه ابن تيميه به دمشق احضار مي شود تا در برابر بزرگان اهل سنت آن ديار نسبت به اقوالش پاسخگو باشد
وقتی یک زندیق و منافق شیعه را زندیق می خواند
امروز داشتم تو سایت وهابیون میگشتم و کتبشون رو دانلود میکردم. به طور اتفاقی یه کتاب رو دیدم با عنوان ((نصوص أئمة الدين على كفر الروافض المارقين)) نوشته شده توسط ((أبي تراب الجاوي)) حدس زدم حتما باید جالب باشه. شروع کردم به خواندن کتاب تا اینکه به یه مطلب رسیدم گفتم برای ابتدا بحث جالبه شما هم ببینید:
عنوان مطلب: الرافضة منافقون زنادقة
شخص مورد نظری که نظرش بیان شده است: قول شيخ الإسلام ((منظور ابن تیمیه می باشد))
قال شيخ الإسلام ابن تيمية أن " كثيراً من أئمة الرافضة وعامتهم زنادقة وملاحدة ليس لهم غرض في العلم ولا في الدين. ((منهاج السنة: 4/70))
ابن تیمیه گفت: همانا اکثر بزرگان رافضی و مردم عوامشان زندیق و ملحد هستند ....
البته شاید دوستان بگویند این آقا عالم هست و چرا برای شما اینقدر بزرگ شده است مطلب. این هم مثل سایر علما.
باید عرض کنم خیر چنین نیست. چون این آقا حسابش با بقیه خیلی فرق داره.
جناب ابن حجر عسقلاني در كتاب الدرر الكامنه چنين مي نويسد:
بعد از اينكه ابن تيميه به دمشق احضار مي شود تا در برابر بزرگان اهل سنت آن ديار نسبت به اقوالش پاسخگو باشد