مرگ تدریجی با طعم خوش فستفودها
كارشناسان مواد غذایی معتقدند مصرف بیش از اندازه غذاهای فست فود 'آماده' سلامتی مصرف كنندگان را به خطر می اندازد و خسارت مالی و جسمی جبران ناپذیری را بر پیكره خانواده و جامعه تحمیل می كنند.
همانطور كه می دانیم امروزه شاید بیشتر مسمومیت های غذایی ایجاد شده در افراد به دلیل تغییر عادت ها و فرهنگ غذایی در نسل جدید، دغدغه ها، مشغله های كاری، تفنن، سرگرمی و تغییر ذائقه ها است كه در افرادی كه بیشتر از غذاهای آماده مصرف میكنند، این مسمومیت ها به خوبی مشهود است.
این قبیل افراد به جای این كه به اهمیت و سلامت غذایی كه از آن استفاده كنند توجه كنند، به دنبال طعم و شكل غذا هستند و در این میان ارایه دهندگان غذاهای آماده در یك مسابقه پنهان به دنبال تحریك ذائقه ها و ارایه طعم های جدید برای فروش، سود بیشتر و جذب مشتری برای رستوران ها و مكان های عرضه محصولات غذایی خود هستند.
بر اساس این گزارش متوجه می شویم كه غذا خوردن در خارج از منزل امری بدیهی و اجتناب ناپذیر است، چه برای خانواده ها كه در روزهای تعطیل آخر هفته و در دیگر روزها به رستوران ها می روند و از غذاهای آماده استفاده می كنند و چه برای كارمندان، كارگران، دانشجویان و كسانی كه شغلی ثابت در یك محل ندارند و مجبورند مدام از جایی به جای دیگر بروند و از روی اجبار غذا خوردن بیرون از خانه را تجربه كنند.
كارشناس اطلاع رسانی دفتر تحقیق و توسعه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی اهواز در این زمینه می گوید: امروزه مصرف غذاهای بیرون و رستوران ها خیلی افزایش یافته است و در اكثر موارد به عنوان تفریح تلقی می شود.